Gratis verzending boven € 120,-  (NL, BE, DE, FR)

Verzenden & retourneren

 

Voor Nederland 


 

Brievenbuspakje (met track & trace): € 4,00
Pakketpost (met track & trace): € 6,25
Ophalen bij Zilte:  gratis


Brievenbuspakje


Zilte zal proberen om zoveel mogelijk te versturen via brievenbuspost. Zo pakken we bijvoorbeeld de portemonnees uitgevouwen in zodat ze in een brievenbuspakje passen en geen pakketpost hoeft te worden. 

Bezorging 
Over het algemeen binnen 24 uur nadat de bestelling is verstuurd. Maar we blijven afhankelijk van PostNL dus het kan wel eens voorkomen dat het langer duurt in drukke posttijden zoals tijdens de kerstperiode.   
Je ontvangt een track & trace code van jouw bestelling zodra we je bestelling hebben verstuurd. Je kunt dan je bestelling op de voet volgen. 

Pakkettenpost

Bezorging
Binnen 24 uur nadat je bestelling is verstuurd. 

Bestellingen die niet door de brievenbus kunnen worden verzonden in een pakket. Zilte maakt voor haar pakketten gebruik van PostNLPostNL bezorgd over het algemeen na 1 dag (behalve in weekend). Je pakket wordt dan op het adres van je keuze afgeleverd. Dit adres kan ook een pakket afhaalpunt van PostNL zijn. PostNL maakt gebruik van een track & trace code. Je kunt dus altijd je eigen pakket op de voet volgen en de bezorgdatum en -tijd wijzigen.

 

Ophalen van je bestelling bij Zilte in Alkmaar

Bij Zilte kun je jouw bestelling ook ophalen. Op de Korte Vondelstraat 7 in Alkmaar.

Op werkdagen meestal al na een uur, mits je bestelling vooruit betaald is. Ophalen kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00. We sturen je altijd eerst een e-mail om te vragen wanneer het voor jou het beste uitkomt om je bestelling op te komen halen. 

Trouwens: wanneer je bij Zilte boven de € 120,00 besteld, betaal je geen verzendkosten. 

 

Voor buitenland


We verzenden onze buitenlandse brievenbuspakjes en pakketten met DPD of DHL.
De track & trace code ontvang je via de e-mail apart van de verzendbevestiging van je bestelling, zo kun je altijd je eigen pakket op de voet volgen.
Je kunt aangeven of je jouw pakket thuis of op een DPD/DHL servicepunt wilt ontvangen wanneer je even een opmerking achterlaat bij je bestelling. Je ontvangt jouw pakket binnen 1-5 werkdagen. 

Het pakket zal éénmaal worden aangeboden. Bij niet thuis gaat het pakket naar een servicepunt. Daar blijft het een week liggen zodat het opgehaald kan worden. Als dit niet gebeurt, zal het pakket retour gestuurd worden naar Zilte.

Als het pakket bij ons retour komt, zullen we u via e-mail berichten dat het pakket hier helaas weer is. We kunnen het pakket daarna nogmaals opsturen maar daar zullen wel eerst opnieuw verzendkosten voor in rekening moeten brengen.
   

 

Tarieven in Euro:

Land: Brievenbuspakje
met track & trace:
Pakket tot 1 kilo: Pakket vanaf 1,1 kilo:
België 8,50 9,50 12,25
Duitsland 8,50 9,75 15,25
Frankrijk 8,50 9,75 15,25
Groot-Brittannië 10,75 12,50 16,00
Italië 15,50 21,00 21,50
Spanje 14,50 21,00 21,50
Portugal 14,50 21.00 21,50
Denemarken 8,00 9,75 14,75
Zweden 14,50 21,00 21,50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ruilen of terugsturen van je bestelling

Als de aankoop je toch niet bevalt, geef dat dan bij ons aan binnen 14 dagen na ontvangst. Je hebt dan nog de tijd om het aan ons terug te sturen. 
Stuur ons eerst een e-mail met je bestelnummer en het artikel waar het om gaat. En vertel ons of je het artikel wilt terugsturen of omruilen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord welke stappen daarna te volgen.

Het betaalde bedrag wordt teruggestort zodra we het geretourneerde artikel terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat het betreffende artikel enkel teruggezonden kan worden in perfecte, originele, onbeschadigde en ongebruikte staat, en in de originele verpakking. Voor al onze washi tapes geldt dat de tape ongeopend is wanneer deze niet aan je verwachting voldoet. Tapes kunnen namelijk niet meer verkocht worden als deze zijn uitgepakt of gebruikt. De kosten van terugzending komen voor rekening van de koper. De kosten voor het opnieuw opsturen van geruilde artikelen zijn voor onze rekening.

Op bestellingen die zijn voldaan via een cadeaubon kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Deze bestellingen kunnen worden ingeruild tegen een waardebon die maximaal 1 jaar geldig is.