Gratis verzending NL boven € 60,-   BE / DE boven € 85,-

Verzenden & retourneren

 

Voor Nederland 


Kosten

Gratis verzending bij bestellingen boven de € 60,00

Brievenbuspost tot ongeveer 125gr (zonder track & trace): € 2,55
Brievenbuspost vanaf ongeveer 125gr  (met track & trace): € 3,95
Pakketpost (met track & trace): € 5,95
Ophalen bij Zilte: gratis

 

Brievenbuspost

Zilte zal proberen om zoveel mogelijk te versturen via brievenbuspost. Zo pakken we bijvoorbeeld de portemonnees uitgevouwen in zodat ze geen pakketpost hoeven te worden. 

Bestellingen tot ongeveer 125 gram en dunner dan 3 cm versturen we in enveloppen (€ 2,55) en bestellingen die zwaarder zijn in zogenaamde brievenbusdozen met track & trace code (€ 3,95).

Bezorging 
Over het algemeen binnen 24 uur nadat de bestelling is verstuurd. Maar we blijven afhankelijk van PostNL dus het kan wel eens voorkomen dat het langer duurt in drukke posttijden zoals tijdens de kerstperiode.   
Je ontvangt een track & trace code van een brievenbusdoos-bestelling zodra we je bestelling hebben verstuurd. Je kunt dan je bestelling op de voet volgen.

 

Pakkettenpost

Bezorging
Binnen 24 uur nadat je bestelling is verstuurd. 

Bestellingen die niet door de brievenbus kunnen worden verzonden in een pakket. Zilte maakt voor haar pakketten gebruik van PostNLPostNL bezorgd over het algemeen na 1 dag. Je pakket wordt dan op het adres van je keuze afgeleverd. Dit adres kan ook een pakket afhaalpunt van PostNL zijn. PostNL maakt gebruik van een track & trace code. Je kunt dus altijd je eigen pakket op de voet volgen en de bezorgdatum en -tijd wijzigen.

 

Ophalen van je bestelling

Kan op werkdagen meestal al na een uur, mits je bestelling betaald is via Ideal of Paypal. Ophalen kan alleen van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00. We sturen je altijd eerst een e-mail om te vragen wanneer het voor jou het beste uitkomt om je bestelling op te komen halen.


Trouwens: wanneer je bij Zilte boven de € 60,00 besteld (NL), betaal je geen verzendkosten. 

 

 

Voor België, Duitsland en Frankrijk


 

Gratis verzending bij bestellingen boven de € 85,00

 

Bezorging

Binnen 1-3 werkdagen nadat de bestelling is verstuurd.   

 

Pakkettenpost

 Voor België en Duitsland maakt Zilte ook gebruik van de PostNL.

Kosten tot 2 kilo  

België   € 8,95
Duitsland:   € 8,95

Kosten van 2 tot 5 kilo  

België   € 11,95
Duitsland:   € 11,95

Voor de rest  van Europa 


 Pakkettenpost

Voor alle andere landen maakt Zilte gebruik van PostNL.

De PostNL track & tace code ontvang je via de e-mail tegelijk met de verzendbevestiging van je bestelling, zo kun je altijd je eigen pakket op de voet volgen.
De tarieven in Europa zijn verdeeld in 3 zones: 

Zone 1 Europa: Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk en Zweden
Tot 5 kilo € 15,50 
Van 5 - 10 kilo € 17,50

Zone 2 Europa: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië
Tot 5 kilo € 19,50 
Van 5 - 10 kilo € 23,00

Zone 3 Europa: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, SanMarino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland. 
Tot 5 kilo € 21,00 
Van 5 - 10 kilo € 24,30

Bezorging
Binnen 1-3 werkdagen nadat de bestelling is verstuurd.  

Voor de rest van de wereld


 Verzenden we alleen met pakkettenpost. Zilte maakt voor haar pakketten gebruik van PostNL.

De PostNL track & tace code  ontvang je via de e-mail tegelijk met de verzendbevestiging van je bestelling, zo kun je altijd je eigen pakket op de voet volgen.

Kosten:
Tot 5 kilo € 24,30 
Van 5 - 10 kilo € 34,30

Niet goed, geld terug! of ruilen

Als een product je toch niet bevalt

Dan mag je het product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. 
Stuur ons dan eerst een e-mail met je bestelnummer en het artikel waar het om gaat. En vertel ons of je het artikel wilt terugsturen of omruilen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons welke stappen daarna te volgen.

Het betaalde bedrag wordt teruggestort zodra we het geretourneerde artikel terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat het betreffende artikel enkel teruggezonden kan worden in perfecte, originele, onbeschadigde en ongebruikte staat, en in de originele verpakking. De kosten van terugzending komen voor rekening van de koper. De kosten voor het opnieuw opsturen van geruilde artikelen zijn voor onze rekening.

Op bestellingen die zijn voldaan via een cadeaubon kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Deze bestellingen kunnen worden ingeruild tegen een waardebon die maximaal 1 jaar geldig is.