Gratis verzending boven € 100,-  (NL, BE, DE, FR)

Verzenden & retourneren

Voor Nederland 


Kosten

Brievenbuspakje (met track & trace): € 3,95
Pakketpost (met track & trace): € 5,95
Ophalen bij Zilte:  gratis


Brievenbuspakje


Zilte zal proberen om zoveel mogelijk te versturen via brievenbuspost. Zo pakken we bijvoorbeeld de portemonnees uitgevouwen in zodat ze in een brievenbuspakje passen en geen pakketpost hoeven te worden. 

Bezorging 
Over het algemeen binnen 24 uur nadat de bestelling is verstuurd. Maar we blijven afhankelijk van PostNL dus het kan wel eens voorkomen dat het langer duurt in drukke posttijden zoals tijdens de kerstperiode.   
Je ontvangt een track & trace code van jouw bestelling zodra we je bestelling hebben verstuurd. Je kunt dan je bestelling op de voet volgen. 


Pakkettenpost

Bezorging
Binnen 24 uur nadat je bestelling is verstuurd. 

Bestellingen die niet door de brievenbus kunnen worden verzonden in een pakket. Zilte maakt voor haar pakketten gebruik van PostNLPostNL bezorgd over het algemeen na 1 dag (behalve in weekend). Je pakket wordt dan op het adres van je keuze afgeleverd. Dit adres kan ook een pakket afhaalpunt van PostNL zijn. PostNL maakt gebruik van een track & trace code. Je kunt dus altijd je eigen pakket op de voet volgen en de bezorgdatum en -tijd wijzigen.


Ophalen van je bestelling

Bij Zilte kun je jouw bestelling ook ophalen. Op de Korte Vondelstraat 7 in Alkmaar.

Op werkdagen meestal al na een uur, mits je bestelling vooruit betaald is. Ophalen kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00. We sturen je altijd eerst een e-mail om te vragen wanneer het voor jou het beste uitkomt om je bestelling op te komen halen. 

Trouwens: wanneer je bij Zilte boven de € 100,00 besteld, betaal je geen verzendkosten. 

 

Voor België, Duitsland en Frankrijk


Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100,00

 

Bezorging

In verband met de zorgelijke situatie van PostNL in België versturen wij onze pakketten met DHL of DPD. De track & trace code ontvang je via de e-mail apart van de verzendbevestiging van je bestelling, zo kun je altijd je eigen pakket op de voet volgen. Je kunt aangeven of je jouw pakket thuis of op een DHL of DPD servicepunt wilt ontvangen wanneer je even een opmerking achterlaat bij je bestelling. Je ontvangt jouw pakket binnen 1-3 werkdagen. 
Het pakket zal één maal worden aangeboden. Bij niet thuis gaat het pakket naar een servicepunt. Daar blijft het een week liggen zodat het opgehaald kan worden. Als dit niet gebeurt, zal het pakket retour gestuurd worden naar Zilte. Als het bij ons retour komt, zullen we u via e-mail berichten dat het pakket hier helaas weer is. We kunnen het pakket daarna nogmaals opsturen maar daar zullen wel eerst opnieuw verzendkosten voor in rekening moeten brengen.
   

Pakkettenpost

Voor Duitsland maakt Zilte gebruik van PostNL. PostNL biedt elk pakket slechts één keer aan voordat het naar een servicepakketpunt wordt gebracht. Hier blijft het een week met smart wachten om door jou opgehaald te worden. 

Kosten tot 2 kilo  

België € 9,75
Duitsland: € 8,95

Kosten van 2 tot 5 kilo  

België € 11,95
Duitsland: € 11,95


Voor de rest  van Europa 


Voor alle andere landen maakt Zilte gebruik van pakketpost van PostNL.

De PostNL track & tace code ontvang je via de e-mail tegelijk met de verzendbevestiging van je bestelling, zo kun je altijd je eigen pakket op de voet volgen.
De tarieven in Europa zijn verdeeld in 3 zones: 

Zone 1 Europa: Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk en Zweden
Tot 5 kilo € 15,50 
Van 5 - 10 kilo € 17,50

Zone 2 Europa: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië
Tot 5 kilo € 19,50 
Van 5 - 10 kilo € 23,00

Zone 3 Europa: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, SanMarino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland. 
Tot 5 kilo € 21,00 
Van 5 - 10 kilo € 24,30

Bezorging
Binnen 1-3 werkdagen nadat de bestelling is verstuurd.  

Voor de rest van de wereld


 Verzenden we alleen met pakketpost. Zilte maakt voor haar pakketten gebruik van PostNL.

De PostNL track & tace code  ontvang je via de e-mail tegelijk met de verzendbevestiging van je bestelling, zo kun je altijd je eigen pakket op de voet volgen.

Kosten:
Tot 5 kilo € 24,30 
Van 5 - 10 kilo € 34,30

Niet goed, geld terug! of ruilen

Als een product je toch niet bevalt

Dan mag je het product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. 
Stuur ons dan eerst een e-mail met je bestelnummer en het artikel waar het om gaat. En vertel ons of je het artikel wilt terugsturen of omruilen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons welke stappen daarna te volgen.

Het betaalde bedrag wordt teruggestort zodra we het geretourneerde artikel terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat het betreffende artikel enkel teruggezonden kan worden in perfecte, originele, onbeschadigde en ongebruikte staat, en in de originele verpakking. Voor al onze washi tapes geldt dat de tape ongeopend is wanneer deze niet aan je verwachting voldoet. Tapes kunnen namelijk niet meer verkocht worden als deze zijn uitgepakt of gebruikt. De kosten van terugzending komen voor rekening van de koper. De kosten voor het opnieuw opsturen van geruilde artikelen zijn voor onze rekening.

Op bestellingen die zijn voldaan via een cadeaubon kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Deze bestellingen kunnen worden ingeruild tegen een waardebon die maximaal 1 jaar geldig is.