Gratis verzending boven € 120,-  (NL, BE, DE, FR)

Betaalmethoden

Je kunt bij ons betalen via de volgende methoden:

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je  eigen bank. Doordat de betaling direct verwerkt wordt, kunnen wij de bestelling direct of de volgende werkdag versturen.

Apple pay
Gemakkelijk betalen met je I-phone (indien geactiveerd)

Overboeking 
Je ontvangt een e-mail van Pay.nl met daarin alle gegevens voor het overmaken. Zodra het bedrag is overgemaakt, zal de bestelling worden verstuurd.

Creditcard
Betalen met je Visa of Mastercard. Belangrijk om te weten is dat aan deze manier van betalen kosten zijn verbonden omdat de creditcardmaatschappij dit in rekening brengt. Deze kosten zie je voordat je betaald. 

Paypal
Met Paypal kun je met je creditcard of Paypal rekening betalen. Doordat de betaling direct wordt verwerkt,  kunnen wij de bestelling direct of de volgende werkdag versturen. Aan deze manier van betalen zijn kosten verbonden omdat Paypal dit in rekening brengt. Deze kosten zie je voordat je betaald.  

Bancontact
Via Bancontact kun je direct vanuit België via je bank betalen. Doordat de betaling direct verwerkt wordt, kunnen wij de bestelling direct of de volgende werkdag versturen.

Alle betaalmethoden lopen via onze partner Pay.nl.