Gratis verzending NL boven € 60,-   BE / DE boven € 85,-

Over ons

Zilte.nl is de webwinkel voor eigenzinnige, vrolijke, persoonlijke en originele producten 

Zilte biedt handgemaakte en 'eerlijke' creaties van 'bescheiden' ontwerpers aan via de webwinkel Zilte.nl. Zo zijn we inmiddels 8 jaar geleden begonnen met het verkopen van de logboekjes van de Amerikaanse Katie (Gadanke) en de retro style producten van Leonie (Huisteil creaties).
De missie van Katie om mensen hun eigen verhaal op te laten schrijven, heeft mij geïnspireerd om mijn eigen weg te volgen en vooral te doen wat positief is en gelukkig maakt.
Het enthousiasme van Leonie waarmee ze haar Huisteil creaties tot in perfectie ontwerpt en fabriceert op een fairtrade manier, zorgde voor de onmiskenbare vrolijkheid die retro uitstraalt. Maar ook voor het gevoel een klein beetje bij te kunnen dragen aan een iets mooiere wereld. En dat was het begin van Zilte. 

Alle artikelen bij Zilte zijn geselecteerd op eigenzinnigheid en vrolijkheid. Artikelen met een positieve waarde, zoals; de prachtige gezeefdrukte knuffels van Jane Foster uit de UK, de originele kaarten van Fleur en Tessa M. de Graaf, de prachtige patronen op de washi tape van Kamoi MT en de tijdloze prints van W:form. Ook bieden wij kunst van locale kunstenaars aan, zoals de schalen van Judith Janssen en verder vind je bij ons allerlei fijne spullen die wij niet kunnen laten liggen en jou dus niet willen onthouden. Zoals de prachtig ontworpen producten van Mr. & Mrs. Clynk, de kleurrijke artikelen van Mini Labo, de design-waardige wekkers van Ging-ko en bloemenpers van Studio Carmela Bogman.    

Vanuit ons raam zien we de boten aankomen en aanleggen. Ons pandje bij het prachtige Accijnstorentje op de Bierkade in Alkmaar, is nu al een aantal jaar onze werkplek. We zijn geen fysieke winkel maar je kunt je bestelling wel bij ons komen ophalen als je in de buurt bent. 
Wij hebben alles op voorraad mits anders aangegeven. Dus op elke werkdag voor 14:30 besteld, wordt morgen door de postbode bij je bezorgd.   

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze belevenissen, nieuwe aanwinsten of leuke acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, lees ons blog 
en/of volg ons via FaceBook, Instagram of Pinterest (zie de links hier beneden).

Wij waarderen je mening. Dus heb je suggesties, tips, opmerkingen of aanvullingen? Laat het ons weten. 
 
Geniet, Simoon