Gratis verzending boven € 120,-  (NL, BE, DE, FR)

Over Zilte


Zilte.nl is de webwinkel voor eigenzinnige, vrolijke, persoonlijke en originele producten 

Zilte is elf jaar geleden ontstaan met het inkopen en verkopen van de logboekjes van de Amerikaanse Katie (Gadanke). De missie van Katie om mensen hun eigen verhaal op te laten schrijven, heeft mij geïnspireerd om mijn eigen weg te volgen en vooral te doen wat positief is en gelukkig maakt.
De retro style producten van
Leonie (Huisteil Creaties) bleken een perfecte toevoeging voor het assortiment. Het enthousiasme van Leonie waarmee ze haar Huisteil creaties tot in perfectie ontwerpt en fabriceert op een fairtrade manier, zorgt voor de onmiskenbare vrolijkheid die retro uitstraalt. Kort daarna kocht Zilte haar eerste MT washi tape. Toen nog bijna nergens te krijgen. Alleen in kleine rolletjes en in beperkte kleuren. MT brengt nu tweemaal per jaar een nieuwe collectie uit. De ene tape nog mooier dan de ander. De inspiratie die de washi tapes geven is overweldigend. Je begrijpt het al. Ik ben zelf ook een Washi tape addict.    

Alle artikelen bij Zilte zijn geselecteerd op hun positieve waarde, zoals; de prachtige gezeefdrukte knuffels van Jane Foster uit de UK, de originele kaarten van Fleur en Tessa M. de Graaf, de prachtige patronen op de washi tape van Kamoi MT en de tijdloze prints van W:form. Je vindt bij ons ook allerlei mooi handgemaakte, fairtrade artikelen die wij niet kunnen laten liggen en jou dus niet willen onthouden. Zoals de prachtig ontworpen producten van Mini Labo en de wonderschone notebooks van Lamali. 

Zilte is geen fysieke winkel maar je kunt je bestelling wel op de Korte Vondelstraat 7 in Alkmaar ophalen als je in de buurt bent of woont. Zilte heeft alles op voorraad mits anders aangegeven. Elke werkdag versturen we de orders via PostNL in Nederland en met DPD voor het buitenland.  

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe aanwinsten of leuke acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, lees mijn blog
en/of volg Zilte via Facebook, Instagram of Pinterest
Ik waardeer je mening. Dus heb je suggesties, tips, opmerkingen of aanvullingen? Laat het me weten. 

 
Geniet, Simoon