Gratis verzending NL boven € 50,-   BE / DE boven € 85,-

Over ons

Zilte.nl is de webwinkel voor eigenzinnige, vrolijke, persoonlijke en originele producten 

Zilte biedt vooral handgemaakte en 'eerlijke' creaties van 'bescheiden' ontwerpers aan via de webwinkel Zilte.nl. Zo zijn we inmiddels 6 jaar geleden begonnen met het verkopen van de logboekjes van de Amerikaanse Katie (Gadanke) en de retro style producten van Leonie (Huisteil creaties).
De missie van Katie om mensen hun eigen verhaal op te laten schrijven, heeft mij geïnspireerd om mijn eigen weg te volgen en vooral te doen wat positief is en gelukkig maakt.
Het enthousiasme van Leonie waarmee ze haar Huisteil creaties tot in perfectie ontwerpt en fabriceert op een fairtrade manier, zorgde voor de onmiskenbare vrolijkheid die de retro stijl uitstraalt. Maar ook voor het gevoel een klein beetje bij te kunnen dragen aan een iets mooiere wereld. En dat was het begin van Zilte. 

Alles bij Zilte is geselecteerd op eigenzinnigheid en vrolijkheid. Artikelen met een positieve waarde, zoals; de prachtige gezeefdrukte knuffels van Jane Foster uit de UK, de originele kaarten van Fleur en Ownme, de vrolijke uitstraling van Dig&Mig en de tijdloze prints van W:form. Ook bieden wij kunst van locale kunstenaars aan, zoals de schalen van Judith Janssen en steunen wij het in Alkmaar gevestigde Atelier de Voordam. Verder 
vind je bij ons allerlei fijne spullen die wij niet kunnen laten liggen en jou dus niet willen onthouden. Zoals de prachtig ontworpen producten van Mr. & Mrs. Clynk, de kleurrijke artikelen van Mini Labode beschilderde thermoskannen en  de meest uitgebreide collectie van MT masking tapes die je kunt vinden.    

We zullen voortdurend streven naar een breed en nieuw aanbod van de mooiste artikelen. En alles dat je in onze shop ziet staan, is op voorraad. Dus vandaag voor 14:30 besteld, wordt morgen door de postbode bij je bezorgt.  
Wil je op de hoogte worden gehouden van onze belevenissen, nieuwe aanwinsten of leuke acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
en/of volg ons via FaceBook, Instagram of Pinterest (zie de links hier beneden).

Wij waarderen jouw mening. Dus heb je suggesties, tips, opmerkingen of aanvullingen? Laat het ons weten. 
 
Geniet, Simoon