Gratis verzending boven € 120,-  (NL, BE, DE, FR)

Muur Kalender van Jessica den Hartog

€19,95 €14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Muur kalender door ontwerper Jessica den Hartog.
Jessica transformeert plastic afval in kunst/grafische objecten. Kleurrijke objecten om de kijker te inspireren en te informeren over de waarde van afval. Als ontwerper doet Jessica het hele proces zelf. Het verzamelen van het plastic, het recyclen ervan tot het ontwerpen/ maken van de producten. Haar collecties zijn verschillende onderzoeken naar het ontwerp van materiaal, kleur en vormen om producten te ontwerpen.

Het resultaat van haar Project creative notes om haar eigen handschrift te maken van zelfgeproduceerde ReColored-film zie je hier gebruikt op de muurkalender. Elke letter is uniek en samen vormen ze een alfabet. De folie om de letters te maken is voor 98% gerecycled uit plastic afval. Geel komt van schoonmaakflessen, paars van shampoo-flacons oranje van frisdrankdoppen, blauw van mineraalwaterdoppen en groen van drinkkartondoppen. De letters zijn digitaal verwerkt tot verschillende producten. Zoals deze kalender poster.

Gebruik de kalender om afspraken, verjaardagen etc. van dit hele jaar op neer te schrijven of gebruik het alleen als verjaardagskalender. Leuk voor aan de muur of op een raam (gebruik washi tape om deze dan op te hangen) omdat de achterzijde ook mooi is.     

Productinformatie Project Creative notes kalender.
Formaat:  70 x 50 cm
Materiaal: Paperwise papier, gemaakt van landbouwafval.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen