Gratis verzending boven € 120,-  (NL, BE, DE, FR)

Joy christmas journal north star green

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Vier het leven rond Kerst! Dit journal helpt je te focussen op je gedachten en herinneringen over de periode rond de kerst(vakantie). Deze periode is toch altijd een tijd van terugkijken naar het afgelopen jaar, vooruitkijken naar het nieuwe en je beseffen wie je dierbaren zijn. Schrijf een pagina elke dag of wanneer je de drang voelt om te schrijven. Of deel het journal met je familie en laat ieder een eigen pagina vullen. Of gebruik het journal na de feestdagen om je ervaringen aan toe te vertrouwen en er die heerlijke recepten en kerstkaarten bij te voegen. Op welke manier je besluit het boekje te gebruiken, het zal altijd een mooi documentje zijn en wellicht maak je het een nieuwe traditie voor elke volgende Kerst.

Inspiratie voor jouw eigen reflectie vind je in dit boekje door middel van een aantal vragen en one-liners (in het Engels). Veel extra's maken het boekje speciaal, zoals; 100% gerecycleerde mini-enveloppen en zakjes waarin je perfect kleine aandenkens kunt opbergen, stickers en tags.

Het boekje bezit 44 losse pagina's van 100% gerecycled papier Je kunt makkelijk naar eigen inzicht meer pagina's toevoegen. Neem dan een pagina van je journal als mal omdat de gaatjes geperforeerd zijn met een Amerikaanse perforator. Katie kiest er bewust voor haar boekjes een (papier) zachte kaft te geven zodat je deze naar eigen idee vorm kunt geven door erop te kunnen tekenen of plakken.

Formaat: 20 cm x 15 cm.

Heb je meer pagina's nodig. Klik dan hier voor een aanvulling.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen