Gratis verzending boven € 120,-  (NL, BE, DE, FR)

Food & recipe journal Taste whipped cream

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

In dit handgemaakte dagboek gaat het om lekker eten, heerlijke smaken, geuren, rituelen en recepten.
Smaken en geuren van eten en drinken associeer je vaak met momenten uit je leven. Vers fruit doet je misschien aan die fijne zomer denken en de geur van kruidnagel aan de Kerstdagen. En dan zijn er die gezellige momenten in de keuken of aan tafel.
Welk eten hoorde daarbij? Sta er even bij stil en schrijf ze op. Blader het later nog eens door als je even niet weet wat je op tafel moet zetten. Lees de verhalen die je opschrijft voor of houd ze lekker voor jezelf. En dan op een dag geef je het boekje door aan een vriend of aan je kind(eren).

Het food & recipe journal bestaat uit 64 pagina's met inspirerende aanzetten van Katie, die je doen terugdenken aan je kindertijd, de vakanties of bijvoorbeeld het hectische maandagochtend-ontbijt. Er is plek voor bijvoorbeeld: foto's, kaarten, boodschappenlijstjes, stukjes verpakkingsmateriaal en bonnetjes. Je kunt meer pagina's toevoegen en de voor- en achterzijde personaliseren.
De 12 receptenkaarten maken het boekje compleet. Op deze kaarten kun je je favouriete recepten schrijven, maar ook de verhalen erbij en/of de personen erachter.
Via de handige ringbandsluitingen kun je makkelijk de kaarten eruit halen om te beschrijven, beplakken of te delen met vrienden.(Meer van deze receptenkaarten kun je eventueel later via Zilte bijbestellen) Maak je geen zorgen wanneer je een beetje saus morst op het boekje....maar zorg dan wel dat het recept ernaast komt.

Formaat van het food & recipe journal is 14 x 10 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen