Gratis verzending NL boven € 50,-   BE / DE boven € 75,-

Buitentapijt flower petrol pink

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Van Household Hardware is dit grote vloerkleed van kunststof. Gemaakt in Fez, Marokko. De kleuren in dit kleed zijn roze, paars, oranje en turkoise. De ene zijde is het negatief van de andere zijde. Dus je kunt het kleed ook andersom leggen.
Leg het neer in de tuin, op je balkon, de camping of het strand. Maar het tapijt kan natuurlijk ook binnenshuis neergelegd worden.  

Het tapijt is bestand tegen regen en droogt snel weer op. Is lichtgewicht. Makkelijk schoon te maken en kan dus aan twee zijden worden gebruikt. Elk tapijt is in eerste instantie 100 meter lang en wordt daarna op maat geknipt en met de hand afgewerkt met knoopjes. Als je het kleed iets korter wilt maken, kan dat eventueel door het zelf op maat te knippen en af te werken.

Je kunt het tapijt niet onbeperkt buiten laten liggen. Haal het in de winter wel naar binnen.
Doordat het kleed opgevouwen is opgeslagen en verzonden, zie je bij het uitpakken wat vouwnaden maar wanneer het kleed eenmaal ligt, gaan deze vouwen er vanzelf uit. Gaat het je niet snel genoeg, dan kun je het kleed strijken met tussen de bout en het kleed een katoenen doek. Strijk wel op een lage temperatuur want het blijft plastic. 

Formaat: 200 cm x 275 cm
Gewicht: 2 kilo

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen