Gratis verzending boven € 120,-  (NL, BE, DE, FR)

Boek Klap klap

€14,25 €10,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Kleurrijk kinderboek van Madalena Matoso voor kinderen vanaf 0-3 jaar. Bijzonder en vrolijk waarin alles draait om beweging, klank en tellen.

Op de achterkant staat deze tekst:

Pak dit boek. En hou het stevig vast. Want dit boek kan elk moment wegvliegen! Je kunt er je spieren mee losgooien. Het kan veranderen in een vlinder, in een accordeon of in een trommel. Hou het met beide handen vast en laat het niet los. Dit boek is gemaakt om mee te spelen. Open en sluit het, zeg hardop de geluiden mee, beweeg het op en neer, laat het boek tot leven komen. Dit boek bezorgt je een luisterrijk avontuur, speels, vrolijk, barstensvol klank en beweging. Klappen maar met die handjes!!!

Op de vijftien dubbele pagina's staat steeds een illustratie in het midden, of twee afbeeldingen naast elkaar. Bij het sluiten van het boek komen telkens de twee tegenover elkaar liggende illustraties naar elkaar toe waardoor een zogenaamde beweging ontstaat. Daarnaast wordt het geluid weergegeven dat zou kunnen klinken en een getal. Zo slaat bijvoorbeeld een mannetje eenmaal de bekkens tegen elkaar: 'doing'. Twee mensen geven elkaar tweemaal een zoen: 'Smak Smak'. 

Formaat: hardcover 32 pagina's, 1,2 cm x 26,8 cm x 22,4 

Elders: € 33,00

0 sterren op basis van 0 beoordelingen