SHOPPING CART

artikel | € 0,00

MANDJE IS LEEG

Je hebt geen artikelen in je mandje.

Subtotaal: € 0,00

Verzenden, kosten & retourneren

Voor Nederland

Kosten

Brievenbuspost:   vanaf € 1,95 tot maximaal € 2,50
Pakketpost:   € 4,95
Ophalen:   gratis
Bestellingen boven de € 50,00:   gratis verzending

 

Brievenpost

Zilte zal proberen om zoveel mogelijk te versturen via brievenpost. Zo pakken we bijvoorbeeld de portemonnees uitgevouwen in zodat ze geen pakketpost hoeven te worden. 

Bezorging 
Over het algemeen binnen 24 uur nadat de bestelling is verstuurd. Maar we blijven afhankelijk van PostNL dus het kan wel eens voorkomen dat het langer duurt in drukke posttijden zoals tijdens de Kerstperiode.   

 

Pakkettenpost

Bezorging
Binnen 24 uur nadat je bestelling is verstuurd. 

Zilte maakt voor haar pakketten gebruik van PostNLPostNL bezorgd over het algemeen na 1 dag. Je pakket wordt dan op het adres van je keuze afgeleverd. Dit adres kan ook een pakket afhaalpunt van PostNL zijn. PostNL maakt gebruik van een track & trace code. Je kunt dus altijd je eigen pakket op de voet volgen en de bezorgdatum en -tijd wijzigen.

 

Ophalen van je bestelling

Kan op werkdagen meestal al na een uur, mits je bestelling betaald is via Ideal of Paypal. Ophalen kan alleen van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00. We sturen je altijd eerst een e-mail om te vragen wanneer het voor jou het beste uitkomt om je bestelling op te komen halen.


Trouwens: wanneer je bij Zilte boven de € 50,00 besteld, betaal je geen verzendkosten. 


Voor Europa

Brievenpost
Zilte zal proberen om zoveel mogelijk te versturen via brievenpost. Zo pakken we bijvoorbeeld de portemonnees uitgevouwen in zodat ze geen pakketpost hoeven te worden.  

Kosten 

< 100 gram:   € 3,95
100 - 250 gram:   € 5,95
>250 gram:   € 9,95

 

Bezorging
Binnen 1-3 werkdagen nadat de bestelling is verstuurd.  
 

Pakkettenpost

Zilte maakt voor haar pakketten gebruik van PostNL.
De PostNL track & tace code ontvang je via de e-mail tegelijk met de verzendbevestiging van je bestelling, zo kun je altijd je eigen pakket op de voet volgen.
De tarieven in Europa zijn verdeeld in 3 zones: 

Zone 1 Europa: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk en Zweden
Tot 5 kilo € 15,50 
Van 5 - 10 kilo € 17,50

Zone 2 Europa: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië
Tot 5 kilo € 16,50 
Van 5 - 10 kilo € 23,00

Zone 3 Europa: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, SanMarino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.
Tot 5 kilo € 17,30 
Van 5 - 10 kilo € 24,30

Bezorging
Binnen 1-3 werkdagen nadat de bestelling is verstuurd.  

Voor de rest van de wereld

Verzenden we alleen met pakkettenpost. Zilte maakt voor haar pakketten gebruik van PostNL.

De PostNL track & tace code  ontvang je via de e-mail tegelijk met de verzendbevestiging van je bestelling, zo kun je altijd je eigen pakket op de voet volgen.

Kosten:
Tot 5 kilo € 24,30
Van 5 - 10 kilo € 34,30

Niet goed, geld terug! of ruilen

Als een product je toch niet bevalt

Dan mag je het product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. 
Stuur ons dan eerst een e-mail met je bestelnummer en het artikel waar het om gaat. En vertel ons of je het artikel wilt terugsturen of omruilen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons welke stappen daarna te volgen.

Het betaalde bedrag wordt teruggestort zodra we het geretourneerde artikel terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat het betreffende artikel enkel teruggezonden kan worden in perfecte, originele, onbeschadigde en ongebruikte staat, en in de originele verpakking. De kosten van terugzending komen voor rekening van de koper. De kosten voor het opnieuw opsturen van geruilde artikelen zijn voor onze rekening.

Op bestellingen die zijn voldaan via een cadeaubon kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Deze bestellingen kunnen worden ingeruild tegen een waardebon die maximaal 1 jaar geldig is.